Kort om oss

ReefTechnology har gått fra å være en nystartet bedrift til landets ledende saltvanns aktør på rekordtid. Vi stiller med unik forståelse og kompetanse innenfor alle Marine relaterte løsninger, et naturlig valg når service og kunnskap står i fokus.

Vårt hovedfokus er service, konkurransedyktige priser og fleksibilitet. ReefTechnology prøver stadig ut nye produkter på markedet slik at du som kunde ikke trenger og ta noen risiko. 90% av tiden selges produkter som vi selv bruker eller har testet og kriteriene for nye merker/produkter vil være pris, holdbarhet, brukervennlighet og ytelse.

Hos oss vil du ikke finne 15 forskjellige limtyper, 5 typer varmekolber osv. Det mener vi er kun forvirrende og gjør valget vanskelig. Vi ønsker derfor å tilby deg som kunde de produktene som vi mener fungerer godt og sikkert. De såkalte "mirakelflaskene" ønsker vi heller ikke i vårt varesortiment og vi luker ut det unødvendige slik at du sparer tid, penger og en mulig akvariekatastrofe.

Sov i ro og vit at du har ReefTechnology i ryggen. Vår glede er å se våre kunder lykkes med akvariedrømmen sin og vi bistår mer enn gjerne i prosessen.


ReefTechnology Europe

Organisasjonsnummer: 918 270 051MVA