Fri Frakt

Ship My Shit fordelsprogram


Hva er Ship My Shit? Dette er ett helt nytt og morsomt konsept hvor vi merker utvalgte produkter med Ship My Shit For FREE. Alle varer som har denne merkingen vil vi frakte til deg HELT kostnadsfritt.

Hva skjer om jeg velger produkter merket med Ship My Shit + produkter som ikke er merket?

Ta det helt med ro, du handler akkurat som før og velger akkurat det du ønsker. Fraktkalkulatoren vil automatisk trekke ut produkter som er med i gratis frakt programmet å du betaler KUN for frakt av varer som ikke inngår i gratis frakt programmet.

Hvorfor ble ikke pakken min sendt med fraktmetoden jeg valgte?

For å kunne tilby gratis frakt for også mindre varer er vi avhengi av å pakke økonomisk og smart, derfor vil noen oppleve at man valgte for eksempel Norgespakke men pakken din ble sendt som Brevpakke eller Dør til Dør/postkasse. Dør til Dør/postkasse er vår nye fraktmetode hvor sendinger leveres rett hjem Mandag - Lørdag (Søndager i større byer og tettsted)

Hvordan kan dere tilby fri frakt av varer, legges det på i produktprisene?

Nei, vi legger ikke på frakt i vareprisene. Vi vet mange er skeptiske til FRI FRAKT i Norge da flere aktører øker vareprisen på forhånd for å lokke til seg salg, slik fungerer det ikke på Reeftech. Vi har lang erfaring ved pakking av varer, vi pakker smart og økonomisk samtidig som vi har flere gode fraktmetoder og avtaler til disposisjon.


Merk:
Normal fremsendingstid for alle våre frakttilbud vil variere utifra din beliggenhet, normalt vil alltid dine varer bli levert innenfor 1-5 virkedager etter utsendelse fra oss. Gratis frakt programmet gjelder kun i Norge*(fastland)